Halaman

Ahad, 19 Jun 2016

Kasut Fabric dan Headband

Dah lama rasanya tak bersiaran. Blog tak update. Sekarang ni ummi busy dengan kerja2 kerastangan. asal Weekend je jahit baju atau jahit kasut baby. Kasut kat bawah ni hasil jahitan ummi semalam menggunakan fabric jeans. Tempahan kawan office.


Kasut baby untuk 0-6 bulan bersama headband.




Sempena bulan puasa ni ummi bermurah hari nak bagi gift kat kawan tu angpau purse. Sampul je duit tak ada pon.

Sape yang minat nak tempah kasut baby tu bolehla wassap ummi 019-2183408.